• Standaard header

VERENIGING EXCLUSIEVE SPORTCENTRA

VES: Vereniging Exclusieve Sportcentra


De Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de 100 beste sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES Sportcentrum sta jij centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en dat jij de aandacht krijgt die je verdient!

Jij krijgt de garantie van onze zes servicebeloften


Wij ontvangen jou met een glimlach: het spreek eigenlijk vanzelf dat wij jou altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien jou namelijk heel graag en dat voel je!
Wij kennen jou als persoon: bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken.
Wij geven jou positieve energie: elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen: samen met jou bekijken we de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, beste en prettigste training is om jouw doel te behalen.
Wij bieden jou een plezierige, veilige en schone omgeving: jouw gezondheid en welbevinden staat centraal, aan de hand van strenge kwaliteitseisen.
Je bent welkom in alle 100 VES sportcentra in Nederland: wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als u niet in de buurt van uw eigen sportcentrum bent omdat je bijvoorbeeld een weekendje weg bent. Als lid heb je toegang tot álle 100 aangesloten sportcentra.

 

Maak gratis kennis met fitness bij Madonna's

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor circuittrainingen, HIIT, yoga, pilates, bootcamps en personal training. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

  • Wijziging lesrooster komende 6 weken

    Komende 6 weken is er een wijziging in het lesrooster. De Freestyle Latijn...

    Lees meer
  • Madonna's krijgt een broertje of zusje...

    Op 1 mei wordt geopend...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.