• Standaard header

Het all-in concept van Madonna's

Ons all-in concept zorgt ervoor dat jij altijd het maximale uit je training en jezelf kan halen. Aan jou de keus of je komt Bootcampen, dansen bij Nia, versterkt bij Body&Mind, flink komt zweten bij de 2.0 HIIT of lekker meedraait in het circuit. Wij bieden variatie dus geen extra kosten voor de groepslessen. 

Bij Madonna’s sport je ook altijd onder begeleiding van een professionele coach die je corrigeert, begeleid en motiveert.

Heb je een doel?
Wij helpen je door je eens per maand te wegen en meten en zo de door jou behaalde resultaten bij te houden.

Nog even bijkletsen na het sporten?
Ook de koffie, thee, cappuccino en water staan gewoon voor je klaar om vrij gebruik van te maken.

Het mooie is dat je van dit all-in concept al gebruik kan maken vanaf € 7,95 per week.
Meer weten? Kom langs en vraag naar onze voorwaarden.


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

 

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor circuittrainingen, HIIT, yoga, pilates, bootcamps en personal training. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

  • Gesloten met Hemelvaart

    Hi leden,  In verband met Hemelvaart aankomende Donderdag 30 Mei zijn...

    Lees meer
  • Madonna's krijgt een broertje of zusje...

    Op 1 mei wordt geopend...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.