• Standaard header

Doorzetters in het zonnetje!

Een leuke beloning voor alle Madonna’s die meedoen met de doorzetters tijdens de zomerperiode.

Madonna’s beloont graag de doorzetters. Om de leden ook in de zomer te motiveren om te sporten, worden er na de zomer weer leuke prijzen verloot. De actie „doorzetters in het zonnetje” loopt van maandag 25 juni 2018 tot en met zaterdag 1 september.

In deze periode van 10 weken kan je elke keer dat je komt sporten een stempel krijgen van de circuitcoach. Als je 20 stempels hebt aan het einde van de periode, ding je mee naar de hoofdprijs. Als je minimaal 15 stempels hebt, dan maak je kans op een leuke troostprijs.

Voor de leden met een abonnement voor eenmaal per week ligt de lat minder hoog. Zij maken kans op een prijs als ze minstens 10 stempels hebt verzameld. Als je een week niet kunt, haal je het in door een ander week tweemaal te komen!

 

Nieuws

  • Gesloten met Hemelvaart

    Hi leden,  In verband met Hemelvaart aankomende Donderdag 30 Mei zijn...

    Lees meer
  • Madonna's krijgt een broertje of zusje...

    Op 1 mei wordt geopend...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.