• Standaard header

Weten of Madonna's dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Veghel? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Madonna's Veghel dé sportschool voor jou, met o.a. HIIT, circuittrainingen, yoga, pilates, bootcamps en personal training.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Madonna's. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor circuittrainingen, HIIT, yoga, pilates, bootcamps en personal training. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

 • Doorzetters in het zonnetje uitreiking

  De uitslag van doorzetters in het zonnetje & foto´s van de prijswin...

  Lees meer
 • Nieuwe lessen bij Madonna´s

  Nieuw bij Madonna´s: Elke week op de vrijdag een Body & Mind les...

  Lees meer
Meer nieuws