• Standaard header

Personal training

Als je bij Madonna’s komt sporten, is er altijd begeleiding dpor een coach. Je kan met je eventuele vragen bij Madonna’s terecht. Wil je afvallen of je gewicht onder controle houden? De coach helpt je om gezond en verantwoord te eten en bewegen. Met Body Support kom je dichterbij je doel, krijg je meer energie en een beter gevoel.

Er is op afspraak ook de mogelijkheid van personal training of training in een kleine groep. Kom je met meer mensen, dan worden de kosten gedeeld.

Vrouwen kunnen bij Madonna’s zijn wie ze willen zijn. Het gehoord, gezien en begrepen worden is belangrijk. Met haar achtergrond als geregistreerd psycho-sociaal begeleider heeft Elly Smits daarvoor oog en vaardigheid.

Intresse in Personal training bij Madonna's? Start met een Gratis Proefweek
 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.*

 • * velden zijn verplicht.


* Vraag naar de voorwaarden

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor circuittrainingen, HIIT, yoga, pilates, bootcamps en personal training. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

 • Vereniging Exclusieve Sportcentra

  Madonna's is aangesloten bij de Vereniging van Exclusieve Sportcentr...

  Lees meer
 • Doorzetters in het zonnetje!

  Een leuke beloning voor alle Madonna’s die meedoen met de doorzetters t...

  Lees meer
Meer nieuws