• Standaard header

Hoe Werkt sportschool Madonna's

Sportschool Madonna's in Veghel heeft een breed aanbod aan groepslessen die je de hele dag kunt volgen! Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod.

Complete 30-minuten-circuittraining
Sporten als het jou uitkomt? Afwisselend en met professionele begeleiding? Loop binnen bij onze circuittraining.
Energiek, vitaal, lekker in je vel. Bij Madonna’s bereik je dat in 30 minuten. Door regelmatig te sporten op onze veilige vrouwvriendelijke apparaten bouw je spierkracht en conditie op. Onze professionele circuitcoach begeleidt en motiveert je en jij bereikt je doelen.
 
HIIT circuittraining: circuit 2.0 
Wil jij dat stapje meer zetten? Het circuit 2.0 daagt je uit om alles uit jezelf te halen. En de ultieme bonus: het heerlijke gevoel dat je jezelf overtroffen hebt.
Bij circuit 2.0 train je zonder apparaten en met een hoge intensiteit. De oefeningen volgen vlot op elkaar. Het circuit is telkens anders, waardoor je je veelzijdig ontwikkelt. Sporten blijft zo leuk en afwisselend. Natuurlijk word je steeds professioneel begeleid.
 
Nia-workout op muziek
Klaar voor een complete workout op muziek? Aangepast aan wat jij wel en niet kan? Na een Nia-les voel je je voldaan, ontspannen en bruis je van energie! 
Tijdens de workout beweeg je intensief op mooie inspirerende muziek. Nia is gebaseerd op een combinatie van negen verschillende bewegingsstijlen. Je ontwikkelt flexibiliteit, coördinatie, mobiliteit, kracht, precisie en stabiliteit. Je ademt dieper en voelt je energiek, vrij en ontspannen.
 
Body & Mind: yoga en pilates 
Lichamelijk bewust en geestelijk in balans: dat staat centraal bij Body & Mind. Wil jij op een ontspannen manier je lichaam trainen? 
Body & Mind bij Madonna’s is een combinatie van yoga en pilates. Je bouwt daarbij flexibiliteit en spierkracht op. We focussen op ademhalingstechniek, concentratie en zorgvuldig opgebouwde stretches, bewegingen en houdingen. Ook bij diverse fysieke en mentale klachten is Body & Mind geschikt. Deze holistische workout brengt je lichaam en geest in harmonie.
 
Heerlijk buiten sporten: basis-bootcamp  
Lijkt het je heerlijk om buiten te sporten, maar vraag je je af of je dat wel aankunt? Ben je nooit zo’n hardloper geweest? 
Met de basis-bootcamp ben je lekker sportief bezig, in jouw eigen tempo en intensiteit.
Ook met wat minder sportervaring kun je zo meedoen. Je beweegt op een gevarieerde manier op jouw niveau. Natuurlijk dagen we je ook uit. Stap voor stap ontwikkel je je sportieve vaardigheden.
 
Fanatieke uitdaging: bootcamp voor gevorderden 
Durf jij een sportieve uitdaging aan en wil je graag buiten sporten? Ben je niet bang voor een pittige intervaltraining? 
Bij de bootcamp voor gevorderden dagen we je uit om je grenzen te verleggen. Ideaal voor vrouwen met wat meer sportervaring. Onder leiding van een personal trainer werk je aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Bootcamp is plezier, actie en gezelligheid. 
 
Personal training 
Wil jij een écht en blijvend resultaat? Jouw doel bereiken? Personal training biedt je een totaalaanpak: bewegen, voeding en mentaal. Helemaal op jou afgestemd!
Personal training begint met een intake, waarin we jouw doelen, je sterke punten en valkuilen bespreken. We testen je houding en beweging, en onderzoeken wat voor jou de beste aanpak is. Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.
 
Medisch fitness 
Hoe ga je om met pijn, blessures en andere gezondheidsproblemen? Hoe voorkom je klachten? 
Bij medisch fitness ligt de nadruk op gezond en verantwoord bewegen. Voor een voorspoedig herstel, om blessures te voorkomen of om te blijven bewegen bij chronische klachten. Ook kunnen we met medisch fitness overwicht aanpakken en daarmee de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker verminderen. Wij helpen je om gericht te blijven bewegen, zonder te forceren.
 
Effectief afvallen met Body Support 
Wil jij blijvend afvallen? En onder professionele begeleiding een evenwichtig eet- en leefpatroon ontwikkelen? 
Met Body Support leer je hoe met voeding om te gaan. Op basis van jouw energiebehoefte maken we een voedingsschema. Met producten, zo uit de supermarkt! Je gezin eet gewoon mee. Elke dag drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes: een optimaal eetpatroon. Nooit meer lijnen, niet jojoën, lekker eten en toch afvallen!

 

Wil je een lesje proberen? Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij Madonna's via het onderstaand formulier. 
 

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor circuittrainingen, HIIT, yoga, pilates, bootcamps en personal training. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start nu met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

  • Wijziging lesrooster komende 6 weken

    Komende 6 weken is er een wijziging in het lesrooster. De Freestyle Latijn...

    Lees meer
  • Madonna's krijgt een broertje of zusje...

    Op 1 mei wordt geopend...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.