• Standaard header

FAQ Coronavirus

Hoelang blijven Madonna’s en Juvenalis gesloten?

Madonna’s en Juvenalis zijn vooralsnog gesloten tot 6 april 2020.  Wij zullen de leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

 

Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?

Ondanks dat de sluiting door het corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft! We kunnen jou het volgende aanbieden:

 

FitSnacks.TV:

We hebben ons trainingsaanbod aangepast aan de tijdelijke nieuwe situatie. Met FitSnack.TV bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, lekker te sporten. Maak je al gebruik van FitSnacks.TV?

 

Vytals voedingsprogramma

Een gezonde leefstijl betekent ook aandacht voor voeding. Voor onze leden bieden wij gratis een voedingsprogramma aan in de periode dat we gesloten zijn.

 

Bij vragen kan je ons mailen op monique@sportboutiqueveghel.nl . Wij nemen dan contact met je op voor ondersteuning en helpen je graag om het sportprogramma en het voedingsprogramma te kiezen dat het beste bij jou past.

 

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege het corona virus?

Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

 

Wordt er compensatie gegeven in verband met sluiting van de club?

Er is sprake van overmacht, waarvoor wij begrip vragen. Over een eventuele gedeeltelijke tegemoetkoming in verband met deze overmachtsituatie kunnen wij op dit moment nog geen toezeggingen doen in afwachting van landelijk geldende uitspraken. Wij danken je nogmaals voor je vertrouwen en begrip.

 

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen?

Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. We proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn door online lessen en mogelijkheden om thuis te trainen aan te bieden.

 

Ik wil graag opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

 

Ik betaal abonnementsgeld terwijl ik niet kan sporten, klopt dat?

We zijn ons bewust van het feit dat de sluiting van de fysieke locatie van Madonna’s en Juvenalis niet ideaal is. Daarom bieden wij voor onze leden en bieden daarom online trainingen en gratis voedingsbegeleiding aan.

Nieuws

 • Sporten op de club door corona niet mogelijk? Train thuis!

  De overheid heeft beloten dat alle sportclubs dicht blijven tot vooralsnog 6 ...

  Lees meer
 • Indy

  “Goede en nette sportschool. Erg vriendelijk en uitdagend. Daarnaast bi...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Training

  Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

  Meer informatie
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Onze professionele circuitcoach begeleidt en motiveert je en jij bereikt je doelen.

  Meer informatie
 • Afvallen

  Afvallen

  Het BenFit voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

  Meer informatie