• Standaard header

Fitness bij Madonna's: Exclusief sportcentrum voor Vrouwen in Veghel

Jij krijgt de garantie van onze zes servicebeloften

 

Wij ontvangen jou met een glimlach: het spreek eigenlijk vanzelf dat wij jou altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien jou namelijk heel graag en dat voel je!

 

Wij kennen jou als persoon: bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken.

 

Wij geven jou positieve energie: elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

 

Wij stimuleren je om jouw doel te behalen: samen met jou bekijken we de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, beste en prettigste training is om jouw doel te behalen.

 

Wij bieden jou een plezierige, veilige en schone omgeving: jouw gezondheid en welbevinden staat centraal, aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

 

Je bent welkom in alle 100 VES sportcentra in Nederland: wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als u niet in de buurt van uw eigen sportcentrum bent omdat je bijvoorbeeld een weekendje weg bent. Als lid heb je toegang tot álle 100 aangesloten sportcentra.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor Fitness voor Vrouwen. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de leukste sfeer die nodig is om fijn te sporten en je doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles. Benieuwd welk tarief bij jou past? Doe hier de Lidmaatschapstest.

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen

  Openingstijden sinterklaas, kerst en oud-en-nieuw: Sinterklaas: normale op...

  Lees meer
 • Juvenalis en Madonna’s zijn weer helemaal open!

  Geheel in overeenstemming met de eisen van het RIVM kan iedereen weer gewoon ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Training

  Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

  Meer informatie
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Onze professionele circuitcoach begeleidt en motiveert je en jij bereikt je doelen.

  Meer informatie
 • Afvallen

  Afvallen

  Het BenFit voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

  Meer informatie