• Standaard header

Afvallen met gegarandeerd Resultaat

VYTAL Afvalprogramma  

Het VYTAL voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

VYTAL gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

VYTAL zorgt voor een optimale stofwisseling. VYTAL leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Hebt u dit  eenmaal geleerd, dan zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met VYTAL leer je om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.

Afvallen bij Madonna’s in Veghel

Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk om een eetpatroon te ontwikkelen dat ook op langere termijn bij je past. Het gaat namelijk niet alleen om de weken waarin je kilo’s verliest maar om een resultaat voor de rest van je leven. Onze voedingsdeskundige stemt het programma optimaal af op jouw doelstellingen en omstandigheden.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Madonna's in Veghel is dé plek voor Fitness voor Vrouwen. Bij Madonna's ben je verzekerd van de beste begeleiding en de leukste sfeer die nodig is om fijn te sporten en je doelstellingen te behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles. Benieuwd welk tarief bij jou past? Doe hier de Lidmaatschapstest.

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen

  Openingstijden sinterklaas, kerst en oud-en-nieuw: Sinterklaas: normale op...

  Lees meer
 • Juvenalis en Madonna’s zijn weer helemaal open!

  Geheel in overeenstemming met de eisen van het RIVM kan iedereen weer gewoon ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Training

  Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

  Meer informatie
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Onze professionele circuitcoach begeleidt en motiveert je en jij bereikt je doelen.

  Meer informatie