Ons uitgebreide lesaanbod:

 
Complete 30-minuten-circuittraining
Sporten als het jou uitkomt? Afwisselend en met professionele begeleiding? Loop binnen bij onze circuittraining.
Energiek, vitaal, lekker in je vel. Bij Madonna’s bereik je dat in 30 minuten. Door regelmatig te sporten op onze veilige vrouwvriendelijke apparaten bouw je spierkracht en conditie op. Onze professionele circuitcoach begeleidt en motiveert je en jij bereikt je doelen.
 
HIIT circuittraining: circuit 2.0
Wil jij dat stapje meer zetten? Het circuit 2.0 daagt je uit om alles uit jezelf te halen. En de ultieme bonus: het heerlijke gevoel dat je jezelf overtroffen hebt.
Bij circuit 2.0 train je zonder apparaten en met een hoge intensiteit. De oefeningen volgen vlot op elkaar. Het circuit is telkens anders, waardoor je je veelzijdig ontwikkelt. Sporten blijft zo leuk en afwisselend. Natuurlijk word je steeds professioneel begeleid.
 
Nia-workout op muziek
Klaar voor een complete workout op muziek? Aangepast aan wat jij wel en niet kan? Na een Nia-les voel je je voldaan, ontspannen en bruis je van energie!
Tijdens de workout beweeg je intensief op mooie inspirerende muziek. Nia is gebaseerd op een combinatie van negen verschillende bewegingsstijlen. Je ontwikkelt flexibiliteit, coördinatie, mobiliteit, kracht, precisie en stabiliteit. Je ademt dieper en voelt je energiek, vrij en ontspannen.
 
Body & Mind: yoga en pilates
Lichamelijk bewust en geestelijk in balans: dat staat centraal bij Body & Mind. Wil jij op een ontspannen manier je lichaam trainen?
Body & Mind bij Madonna’s is een combinatie van yoga en pilates. Je bouwt daarbij flexibiliteit en spierkracht op. We focussen op ademhalingstechniek, concentratie en zorgvuldig opgebouwde stretches, bewegingen en houdingen. Ook bij diverse fysieke en mentale klachten is Body & Mind geschikt. Deze holistische workout brengt je lichaam en geest in harmonie.
 
Heerlijk buiten sporten: basis-bootcamp 
Lijkt het je heerlijk om buiten te sporten, maar vraag je je af of je dat wel aankunt? Ben je nooit zo’n hardloper geweest?
Met de basis-bootcamp ben je lekker sportief bezig, in jouw eigen tempo en intensiteit.
Ook met wat minder sportervaring kun je zo meedoen. Je beweegt op een gevarieerde manier op jouw niveau. Natuurlijk dagen we je ook uit. Stap voor stap ontwikkel je je sportieve vaardigheden.
 
 
Fanatieke uitdaging: bootcamp voor gevorderden
Durf jij een sportieve uitdaging aan en wil je graag buiten sporten? Ben je niet bang voor een pittige intervaltraining?
Bij de bootcamp voor gevorderden dagen we je uit om je grenzen te verleggen. Ideaal voor vrouwen met wat meer sportervaring. Onder leiding van een personal trainer werk je aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Bootcamp is plezier, actie en gezelligheid. 
 
Personal training
Wil jij een écht en blijvend resultaat? Jouw doel bereiken? Personal training biedt je een totaalaanpak: bewegen, voeding en mentaal. Helemaal op jou afgestemd!
Personal training begint met een intake, waarin we jouw doelen, je sterke punten en valkuilen bespreken. We testen je houding en beweging, en onderzoeken wat voor jou de beste aanpak is. Je krijgt persoonlijke coaching, een programma op maat én voedingsbegeleiding. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.
 
Medisch fitness
Hoe ga je om met pijn, blessures en andere gezondheidsproblemen? Hoe voorkom je klachten?
Bij medisch fitness ligt de nadruk op gezond en verantwoord bewegen. Voor een voorspoedig herstel, om blessures te voorkomen of om te blijven bewegen bij chronische klachten. Ook kunnen we met medisch fitness overwicht aanpakken en daarmee de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en kanker verminderen. Wij helpen je om gericht te blijven bewegen, zonder te forceren.
 
Effectief afvallen met Body Support
Wil jij blijvend afvallen? En onder professionele begeleiding een evenwichtig eet- en leefpatroon ontwikkelen?
Met Body Support leer je hoe met voeding om te gaan. Op basis van jouw energiebehoefte maken we een voedingsschema. Met producten, zo uit de supermarkt! Je gezin eet gewoon mee. Elke dag drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes: een optimaal eetpatroon. Nooit meer lijnen, niet jojoën, lekker eten en toch afvallen! 

Voordelen van sporten bij Madonna's:

Bij ons sport je all-in, dat wil zeggen dat je binnen je abonnement gebruik kan maken van het circuit en alle groepslessen, maandelijks wegen & meten en natuurlijk een gezellig kopje koffie of thee na het sporten.
  • Eenvoudig in te bouwen in je dagelijkse schema
  • Compleet lesaanbod
  • Individuele aandacht
  • Op maat: ontwikkeld voor vrouwen en gericht op jouw doel!
  • Wij coachen en volgen jouw vooruitgang
  • Regelmatig een gesprek met jouw coach

Start vandaag met het bereiken van jouw doel!
Geef je op voor de gratis proefles om kennis te maken met Madonna’s