Body support

Wil je afvallen of je gewicht onder controle te houden? Body Support bij Madonna’s helpt je om je doel te bereiken.

 

Verantwoorde voeding

Het Body Support voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kan kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

 

 

Werken aan jouw persoonlijk doel

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat je reden ook is, met Body Support stel je zelf jouw doel vast en daar werk je samen met Madonna’s naar toe.

 

 

Verantwoord afvallen

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

 

Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling.  Body Support leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Hebt u dit  eenmaal geleerd, dan zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Body Support leer je om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.